Dupa ce a povestit filmul rapirii celor trei jurnalisti, Traian Basescu a mentionat in finalul discursului ca autoritatile romane vor cere fostilor ostatici sa se constituie parte vatamata in dosarul de terorism al sirianului Omar Hayssam. Astfel, pr
Dupa ce a povestit filmul rapirii celor trei jurnalisti, Traian Basescu a mentionat in finalul discursului ca autoritatile romane vor cere fostilor ostatici sa se constituie parte vatamata in dosarul de terorism al sirianului Omar Hayssam. Astfel, procurorii au luat primele contacte cu ziaristii si au initiat "operatiunea de convingere" a victimelor.
Anchetatorii s-au intalnit cu Marie-Jeanne Ion, marti dupa-amiaza, in-tr-un loc public, si au inceput sa-i prezinte argumentele pentru care ar fi bine sa se constituie parte vatamata in proces. intalnirea dintre Marie-Jeanne si anchetatori a fost confirmata de Parchetul General: "A existat un contact, dar nu a fost vorba de o audiere, ci au fost discutate anumite aspecte". in timp ce Marie-Jeanne si Ovidiu au cerut timp de gandire pentru un raspuns ferm, Sorin Miscoci a spus in cercuri rastranse ca nu vrea sa se implice sub nici o forma in acest proces.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.