Ma numesc Ilie Neculai si sunt pensionar gradul II de invaliditate, cu doar 1,7 milioane de lei pensie. De peste sase ani imi doresc un televizor color, ca sa vad un film sau o emisiune si astfel sa mai uit si eu de necazuri. Dar am ajuns la concluzi
Ma numesc Ilie Neculai si sunt pensionar gradul II de invaliditate, cu doar 1,7 milioane de lei pensie. De peste sase ani imi doresc un televizor color, ca sa vad un film sau o emisiune si astfel sa mai uit si eu de necazuri. Dar am ajuns la concluzia ca nu o sa reusesc niciodada sa-l pot cumpara. Sunt suferind de multe boli si numai eu stiu ce am de indurat si suferit la 53 de ani.
M-am hotarat sa va scriu aceste randuri cu rugamintea mare sa ma ajutati si pe mine cu un televizor, ca sa imi alin singuratatea. Sunt sarac, dar am incredere in bunatatea oamenilor. Am imprumutat pana si cei 12.000 lei pentru ca sa trimit scrisoarea recomandata.
Ilie Neculai, Campulung Moldovenesc, Suceava


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.