Gica Hagi s-a intors ieri dupa-amiaza in Romania, dupa vacanta petrecuta in Spania, la Ibiza, impreuna cu Gica Popescu. "Regele" a fost la Istanbul, si-a facut bagajele si de ieri se afla in Bucuresti. Hagi va fi maine in tribuna la ultimul meci al S
Gica Hagi s-a intors ieri dupa-amiaza in Romania, dupa vacanta petrecuta in Spania, la Ibiza, impreuna cu Gica Popescu. "Regele" a fost la Istanbul, si-a facut bagajele si de ieri se afla in Bucuresti. Hagi va fi maine in tribuna la ultimul meci al Stelei din acest campionat, contra celor de la Poli Timisoara si apoi va trata cu patronul "ros-albastrilor", Gigi Becali, preluarea functiei de antrenor principal al formatiei din Ghencea incepand cu sezonul viitor. Becali a marturisit ca e gata sa-i ofere lui Gica un contract stagional de 250.000 $ si mana libera la echipa. "E foarte posibil sa batem palma dupa partida cu Timisoara", a confirmat bosul "militarilor".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.