In momentul de fata, intelegand situatia dramatica prin care trec cei sinistrati de oriunde din tara, m-am hotarat sa adresez solicitarea de a media intre comitetul de ajutorare si o pereche de tineri napastuiti in urma dezastrului, care sa vina la m
In momentul de fata, intelegand situatia dramatica prin care trec cei sinistrati de oriunde din tara, m-am hotarat sa adresez solicitarea de a media intre comitetul de ajutorare si o pereche de tineri napastuiti in urma dezastrului, care sa vina la mine, unde le asigur casa, masa si tot ce trebuie unei familii care o ia de la inceput. Adica de la lingura si furculita si pana la cravata si batista din buzunar, plus un ban de buzunar si o bere pe zi, cu conditia minora ca la batranete sa aiba grija de mine.
Am patru copii, toti sunt la casa lor. Tinerii pe care doresc sa ii adopt vor fi considerati ca si copiii mei si ii voi ajuta pentru toata viata. De aceea, voi face acte de improprietarire familiei care va accepta sa ma ingrijeasca, pentru jumatate din casa care este proprietate personala (care are cinci camere) si pentru un hectar de teren arabil.
Nicolae P. Necula, jud. Galati



NOTA REDACTIEI

Scrisoarea a fost adresata prefectului de Galati, Mihai Capra, caruia i-a solicitat sprijinul pentru popularizarea ofertei sale. Nicolae P. Necula are 74 de ani, a fost profesor si locuieste in satul Ciorasti, comuna Priponesti, judetul Galati.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.