Partidul Social Democrat demonstreaza zilnic ca e un teren prielnic pentru razboiul declaratiilor. Vocea intai in corul suparatilor - nimeni altul decat senatorul Antonie Iorgovan. Ieri, Iorgovan s-a "produs" pe holul Palatului Parlamentului, erijand
Partidul Social Democrat demonstreaza zilnic ca e un teren prielnic pentru razboiul declaratiilor. Vocea intai in corul suparatilor - nimeni altul decat senatorul Antonie Iorgovan. Ieri, Iorgovan s-a "produs" pe holul Palatului Parlamentului, erijandu-se in "pastratorul" lui Ion Iliescu in partid. Convocand sedinte peste sedinte ale comisiei pentru arbitraj si integritate morala din PSD, Iorgovan ameninta ca-si va depune mandatul de prim-vice al comisiei pentru a-i fi reconfirmata functia. Mai mult, el i-a acuzat pe Mircea Geoana si pe Adrian Nastase ca "au tabarat cu topoarele" pe el, fara de care Ion Iliescu ar fi plecat de mult din PSD. si daca situatia la adresa sa continua, ameninta Iorgovan, din PSD vor pleca si Iliescu si multi altii. Nervos ca a fost criticat de presedintele PSD Mircea Geoana si ca presedintele executiv Adrian Nastase l-a catalogat "electron sarit de pe orbita", senatorul a raspuns cu aceeasi moneda: "Mircea Geoana sufera de pustism", iar conducerea PSD "i-a bagat pumnul in gura".
in legatura cu acuzatia de a-i fi "bagat pumnul in gura" senatorului Iorgovan, presedintele executiv al PSD Adrian Nastase a replicat acid: "Eu inteleg ca dansului nu i s-a pus pumnul in gura, pentru ca nu se poate. Problema sa nu e gura...", l-a ironizat el.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.