Dat ca sigur in noul staff tehnic al Stelei pentru noul sezon, Gabi Balint a infirmat, ieri, "in proportie de 99 la suta", ca va fi alaturi de Gica Hagi pe banca echipei din Ghencea. El spune ca a luat decizia de a se rupe total de fotbal, pentru a i
Dat ca sigur in noul staff tehnic al Stelei pentru noul sezon, Gabi Balint a infirmat, ieri, "in proportie de 99 la suta", ca va fi alaturi de Gica Hagi pe banca echipei din Ghencea. El spune ca a luat decizia de a se rupe total de fotbal, pentru a incerca sa se linisteasca dupa ultimele evenimente din viata care l-au ravasit. Libertatea: Gabi, cum e in vacanta?
Gabi Balint: Bine. Sunt acasa si incerc sa ma linistesc.
Ce zici despre Steaua? Se aude ca vei veni cu Gica Hagi in Ghencea...
Nu stiu nimic despre acest subiect si nici nu prea ma intereseaza. Pana acum, nu am discutat cu nimeni de la Steaua, dar, dupa cum am mai spus, nu am ce discuta. Pur si simplu, vreau sa-mi iau o vacanta prelungita!
Asta ce inseamna?
inseamna ca nu am intentia, in viitorul apropiat, sa mai stau aproape de fotbal. Am alte probleme si vreau sa ma linistesc, sa calatoresc.
I-ai spus asta si lui Hagi?
Bineinteles. Am vorbit cu Gica despre intentiile mele inca de la Istanbul, dar, in aceste zile, m-am decis sa renunt la fotbal. Am nevoie de o pauza mai lunga.
si chiar nu te mai intereseaza fotbalul?
Pe moment, nu. De altfel, m-am rupt total de fotbal. Nici nu am mai deschis televizorul pentru a urmari vreun meci.
Asta inseamna ca vei renunta definitiv la antrenorat?
Nu pot sa zic acum. Vreau sa ma rup total de fotbal pentru o perioada. Apoi, nu se stie! Poate, dupa aceasta pauza totala imi va reveni din nou placerea de a antrena.
Te-ar tenta o revenire in Divizia A ca "principal"?
Poate da, poate nu. Vom vedea ce va fi in viitor!
Daca Hagi te va ruga, totusi, sa-l ajuti la Steaua?
Chiar daca Gica imi va cere sa merg cu el in Ghencea, nu cred ca o voi face! Sunt sanse foarte mici de a mai sta pe banca in viitorul apropiat, chiar daca este vorba de Steaua!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.