Bogdan Lobont continua sa spere ca instanta ii va da dreptul de a-si creste copilul. Ieri, Tribunalul Bucuresti a dispus efectuarea unei anchete sociale acasa la portarul nationalei, pentru a vedea daca fotbalistul are conditiile necesare pentru a in

Bogdan Lobont continua sa spere ca instanta ii va da dreptul de a-si creste copilul. Ieri, Tribunalul Bucuresti a dispus efectuarea unei anchete sociale acasa la portarul nationalei, pentru a vedea daca fotbalistul are conditiile necesare pentru a intretine minorul Andrei Cristian (2 ani), pe care atat el, cat si fosta lui concubina cer sa le fie incredintat. Jucatorul a facut apel la instanta civila a Tribunalului Bucuresti impotriva deciziei prin care Judecatoria sectorului 1 il obligase la plata a 5.000 euro lunar ca pensie de intretinere. El a contestat si incredintarea minorului mamei. in ceea ce priveste pensia alimentara, initial Lobby i-a mai propus Loredanei 800 euro lunar, plus pachete cu haine si alimente. Ieri, instanta civila a tribunalului a admis doar ancheta sociala, ce va fi efectuata la locuinta pe care Bogdan o detine in sectorul 1 din Capitala. Avocata jucatorului, Dana Stamate, considera cazul unul de sorginte "damboviteana" si spera inca intr-un verdict favorabil fotbalistului. "inca din luna august a anului trecut noi am incercat sa-i inaintam Loredanei o oferta in scris pentru pensia alimentara si celelalte cheltuieli, dar am fost refuzati categoric. Bogdan ar fi vrut ca totul sa se petreaca pe cale amiabila. S-a creat insa un adevarat circ, cu televiziuni si presa, iar totul a capatat iz de telenovela damboviteana", afirma avocatul.
Practic, dupa prima sentinta, Bogdan nu putea sa il viziteze pe Andrei Cristian decat cu aprobarea fostei prietene. "Lobby" si-a mai vazut doar o data copilul, cu ocazia meciului cu Olanda, de la Bucuresti.



Micutul nu a avut daruri de Craciun de la tata

"Am fost pusi uneori in situatii jenante. De Craciun, Bogdan ii cumparase fiului lui un munte de imbracaminte si de jucarii. Erau doua cutii uriase, dar am ramas cu ele pana in februarie, pentru ca Loredana nu l-a primit pe Bogdan sa vina sa ii dea micutului cadourile. A dat darurile de Craciun abia in februarie!", povesteste doamna Stamate, care isi aminteste ca in septembrie anul trecut, dupa ce a fost data prima sentinta, a avut loc un moment deosebit de emotionant: "Bogdan ii adusese micutului o poarta de fotbal in miniatura si o minge de fotbal. Dupa ce s-au jucat, Andrei Cristian nu voia sa mai coboare din bratele tatalui sau. Bogdan a plans cand a plecat!".
Avocata a dezvaluit ca relatiile s-au mai dezghetat in ultimele doua saptamani si ca Bogdan si-a vazut copilul de mai multe ori. De asemenea, doamna Stamate a apreciat ca "este foarte posibil ca aceasta situatie sa-i fi daunat lui Bogdan in plan sportiv. Cum sa mai fii om, daca nu-ti vezi copilul nici macar de Craciun? Bogdan a trecut de atunci printr-o perioada foarta proasta pe toate planurile, dar a sperat mereu ca ii va fi incredintat lui copilul".

"Doresc sa fie copilul cu mine"

intr-o declaratie pentru Libertatea, Bogdan Lobont a spus: "Lucrurile stau intocmai cum v-a spus avocata Dana Stamate. Bineinteles ca imi iubesc copilul si ca doresc sa fie cu mine! imi rezerv dreptul de a nu vorbi public despre asta. Este o problema sensibila si strict personala. Atat!".

Nu cad de acord nici in privinta pensiei alimentare

in ceea ce priveste pensia alimentara de 5.000 euro, contestata si ea impreuna cu incredintarea copilului, avocata fotbalistului spune ca "pensia alimentara se refera la o suma consumptibila, care trebuie deci consumata, nu economisita, stocata. 180.000.000 lei pe luna pentru intretinerea copilului e o suma imensa! Daca in toate cazurile s-ar judeca asa, atunci toate tinerele pot sa tranteasca copii, apoi vine despartirea, pensie de 5.000 de euro si nici o grija toata viata!".
in timpul procesului, Loredana Constantin a prezentat o adeverinta din care reiesea ca are un venit brut de 2.800.000 lei, insa dupa ce s-a constatat ca de pe act lipsea stampila tanara a declarat ca nu mai lucreaza la firma respectiva. Ulterior, Loredana a prezentat un contract pe termen limitat, trei luni, in urma caruia castiga 11.000.000 lei lunar. Domnisoara Constantin mai detine un apartament in zona Sala Palatului, din inchirierea caruia mai obtine un venit lunar de 21.000.000 lei impozabili.

Avocatul Loredanei: "Este o simpla amanare"

Avocatul Loredanei Constantin, Petre Nedelcu, a declarat ca datele problemei nu sunt cu nimic schimbate: "Pe de o parte, Lobont nu locuieste acolo, pe de alta, din ce am inteles de la clienta mea, apartamentul cu pricina este ocupat de sora lui. in plus, respectiva locatie este cea din care Lobont a solicitat in mod expes ca Loredana (foto) sa plece. Asa ca aceasta ancheta sociala putea fi foarte bine respinsa. De fapt, nu e decat o amanare cu 30 de zile a procesului", a precizat avocatul Nedelcu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.