Am 27 de ani si imi cresc singura baietelul de 4 ani. V-am scris pentru ca nu mai stiu incotro sa apuc. Eu am crescut in casele de copii pana la aproape 20 de ani. Am terminat liceul de arte plastice, design vestimentar si in prezent realizez pictur
Am 27 de ani si imi cresc singura baietelul de 4 ani. V-am scris pentru ca nu mai stiu incotro sa apuc. Eu am crescut in casele de copii pana la aproape 20 de ani. Am terminat liceul de arte plastice, design vestimentar si in prezent realizez pictura murala pentru copii in gradinite, spitale, camere de joaca etc. Am ajuns in Bucuresti cu speranta ca voi face Belle Arte si voi incepe o cariera in design vestimentar.
L-am cunoscut pe tatal copilului meu, cu care am incercat sa-mi intemeiez o familie. Dar nu a fost sa fie asa. Batuta, am ajuns in diferite centre maternale.
Acum traiesc intr-un stres continuu, pentru ca numai ploile din ultimele zile i-au impiedicat pe proprietari sa ma dea afara din locuinta. Nu am unde sa ma duc. Nu-mi doresc ca fiul meu sa aiba aceeasi soarta ca si mine. Nu vreau sa stie prin ce am trecut eu si nu vreau sa ajunga in vreo casa de copii. imi doresc sa fiu aproape de el. Doar pentru el traiesc.
Am mai facut un curs de asistent manager, operare PC, incercand sa ma reprofilez intr-o meserie mai cautata decat a mea.
Ajutati-ma sa am o viata normala. Vreau sa fac ceva de care fiul meu sa fie mandru. Serviciu nu pot sa-mi iau pentru ca nu am o locuinta stabila.
Am nevoie de ajutor: de o camera curata (cu chirie rezonabila) unde sa-mi cresc copilul si o slujba care sa-mi permita sa vad si de copil, pentru ca sunt singura, fara nici un ajutor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.