Parlamentarii liberali nu vor avea voie sa paraseasca Bucurestiul in zilele de 14, 20 si 22 iunie.
Nu e vorba de o restrangere a libertatii de miscare a alesilor PNL, ci de o masura de siguranta pe care conducerea liberala si-o ia impotriva ch
Parlamentarii liberali nu vor avea voie sa paraseasca Bucurestiul in zilele de 14, 20 si 22 iunie.
Nu e vorba de o restrangere a libertatii de miscare a alesilor PNL, ci de o masura de siguranta pe care conducerea liberala si-o ia impotriva chiulului parlamentar in cele mai importante zile ale acestei sesiuni. Mai ales ca asupra asumarii raspunderii Guvernului pe legile Justitiei si proprietatii pluteste si amenintarea unei motiuni din partea PSD.
Motiv suficient pentru ca Biroul Permanent Central al PNL sa interzica parlamentarilor partidului sa faca deplasari in tara sau in strainatate, in zilele de 14 iunie, cand Guvernul isi va asuma raspunderea, 20 iunie, cand opozitia ar putea depune motiunea de cenzura si 22 iunie, cand documentul va fi dezbatut in sedinta comuna.
Purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, a declarat, ieri, ca interdictia a fost stabilita "in scopul organizarii in bune conditii a actiunii de angajare a raspunderii, inclusiv a celorlalte activitati care deriva din aceasta". In opinia lui Nicolaescu, obligarea parlamentarilor liberali sa participe la sedintele Parlamentului demonstreaza ca "se acorda importanta cuvenita celui mai important act politic din aceasta sesiune parlamentara".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.