Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, ieri, ca va semnala Comisiei Europene abuzurile puterii actuale impotriva alesilor PSD, el cerand totodata Guvernului sa inceteze imediat "hartuirea sistematica" impotriva reprezentantilor partidului pe car
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, ieri, ca va semnala Comisiei Europene abuzurile puterii actuale impotriva alesilor PSD, el cerand totodata Guvernului sa inceteze imediat "hartuirea sistematica" impotriva reprezentantilor partidului pe care il conduce.
"Ce s-a intamplat pe problema ATOP (Autoritatea Teritoriala pentru Ordine Publica) este o farsa politica si juridica absolut grotesca. Este picatura care a umplut paharul. Decizia deliberata a Guvernului este de a elimina opozitia din administratia locala. In mod exclusiv, numai reprezentantii PSD in consiliile judetene au fost considerati incompatibili", a afirmat Geoana, citat de Mediafax. El a amintit ca a trimis premierului Calin Popescu Tariceanu o scrisoare, prin care ii solicita o intalnire, la care sa fie prezent si ministrul Vasile Blaga.
Pe de alta parte, reprezentantii PSD au admis ca si in timpul guvernarii lor au avut loc excese si "practici paguboase", cum ar fi racolarile de primari, dar au aratat ca aceasta nu legitimeaza atitudinea puterii actuale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.