Rompetrol Rafinare Constanta (Petromidia) vrea sa majoreze cu 25 milioane dolari imprumutul sindicalizat obtinut anul trecut de la consortiul format din Bank Austria Creditanstalt, HVB Bank Romania si Banca Comerciala Romana, potrivit unui raport tra
Rompetrol Rafinare Constanta (Petromidia) vrea sa majoreze cu 25 milioane dolari imprumutul sindicalizat obtinut anul trecut de la consortiul format din Bank Austria Creditanstalt, HVB Bank Romania si Banca Comerciala Romana, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.
Operatiunea va fi supusa aprobarii actionarilor in AGEA din 24 iunie. Compania a anuntat, in urma cu un an, ca a obtinut un credit in valoare de 85 milioane dolari pentru finantarea importurilor de titei, imprumut angajat de la un consortiu format din Bank Austria Creditanstalt, HVB Bank Romania si Banca Comerciala Romana.
Petromidia este principala companie a grupului Rompetrol si a obtinut, anul trecut, o cifra de afaceri de 1,4 miliarde de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.