Liverpool va afla maine daca isi poate apara trofeul cucerit la Istanbul, a anuntat ieri William Gaillard, purtator de cuvant al UEFA. "Teoretic, o teleconferinta a comitetului executiv ar trebui sa aiba loc vineri dimineata, iar o decizie ar putea f
Liverpool va afla maine daca isi poate apara trofeul cucerit la Istanbul, a anuntat ieri William Gaillard, purtator de cuvant al UEFA. "Teoretic, o teleconferinta a comitetului executiv ar trebui sa aiba loc vineri dimineata, iar o decizie ar putea fi anuntata in timpul aceleiasi zile", a declarat Gaillard. "Nu va fi o decizie doar privind Liverpool, ci se va hotari daca un club campion isi poate apara titlul cucerit", a precizat oficialul UEFA. Este de asteptat ca forul european sa permita campionilor europeni sa evolueze in editia viitoare a UEFA Champions League, mai ales in conditiile in care echipa lui Rafael Benitez a beneficiat de un lobby impresionant din partea a numerosi oameni de fotbal, printre care s-au numarat Lennart Johansson, presedintele UEFA, Sepp Blatter, presedintele FIFA, si Franz Beckenbauer, presedintele lui Bayern München * Obiectivul numarul unu al lui Real Madrid pentru perioada de "mercato" il reprezinta Michael Ballack. Mijlocasul lui Bayern München este dorit de Florentino Perez, presedintele spaniolilor fiind dispus sa plateasca 12 milioane de euro pentru aducerea mijlocasului german * Nihat Kahveci, atacantul turc al lui Real Sociedad a semnat un contract pentru patru sezoane cu TSKA Moscova, castigatoarea Cupei UEFA, a anuntat ieri presa rusa. Potrivit sursei citate, valoarea transferului este de 19,7 milioane de euro * Diego Armando Maradona, fosta glorie a Argentinei, s-a intalnit cu jucatorii echipei nationale a Braziliei, care urmau sa evolueze ieri noapte in compania Argentinei, intr-un meci contand pentru preliminariile CM 2006, zona Americii de Sud. Maradona a sosit la hotelul selectionatei Braziliei imbracat intr-un tricou pe care scria "I love Argentina" ("Iubesc Argentina"). El l-a imbratisat pe jucatorul lui FC Barcelona, Ronaldinho, si a facut schimb de tricouri cu acesta. Brazilianul a declarat ca dupa terminarea partidei ii va darui tricoul de joc lui Maradona * Arsenal si Manchester United si-au unit eforturile pentru a combate Chelsea. Gruparea londoneza, care a fost amendata pentru incercarea de a-l transfera pe Ashley Cole fara acordul lui Arsenal, este protagonista unui nou scandal privind contactul ilegal al unui oficial aflat sub contract cu alta grupare. Frank Arnesen, directorul sportiv a lui Tottenham, a fost acontat ilegal de Chelsea, care il va numi in sezonul urmator intr-o functie similara. Regulile Federatiei Engleze precizeaza ca londonezii lui Abramovici vor suporta o noua penalizare financiara si, mai important, vor avea un handicap de trei puncte in sezonul urmator, ceea ce a determinat Arsenal si Manchester sa faca presiuni pentru aplicarea sanctiunii. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.