Fostul selectioner al Frantei, Jacques Santini, este noul antrenor al echipei Auxerre, a anuntat, marti, Gerard Bourgoin, vicepresedintele clubului francez, citat de AFP, informeaza Mediafax. Contractul lui Santini se intinde pe doua sezoane. "Santin
Fostul selectioner al Frantei, Jacques Santini, este noul antrenor al echipei Auxerre, a anuntat, marti, Gerard Bourgoin, vicepresedintele clubului francez, citat de AFP, informeaza Mediafax. Contractul lui Santini se intinde pe doua sezoane. "Santini va prelua dificila sarcina de a-i succeda lui Guy Roux. Suntem foarte multumiti ca am ajuns la un acord cu el", a declarat Bourgoin.
Jacques Santini a declarat ca va fi ajutat de Dominique Cuperly, secundul sau la Tottenham si Olympique Lyon. "Sunt foarte multumit si mandru ca urmez in aceasta functie lui Guy Roux", a afirmat Santini.
Santini, in varsta de 53 de ani, antrenor al echipei Olympique Lyon in perioada 2000-2002, apoi selectioner al Frantei din iulie 2002 pana in iulie 2004, era liber de contract dupa ce a renuntat la conducerea tehnica a formatiei Tottenham, in noiembrie 2004. El a castigat campionatul Frantei cu Olympique Lyon in 2002.
Dupa 44 de ani petrecuti la club, Guy Roux si-a anuntat retragerea, sambata, dupa victoria formatiei Auxerre in finala Cupei Frantei. Guy Roux va ramane in cadrul clubului francez.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.