Senatorul Gheorghe Funar a formulat 136 de amendamente la proiectul de lege privind statutul minoritatilor nationale - de doua ori mai multe decat numarul de articole - dintre care aproape trei sferturi se refera la eliminarea de articole sau paragra
Senatorul Gheorghe Funar a formulat 136 de amendamente la proiectul de lege privind statutul minoritatilor nationale - de doua ori mai multe decat numarul de articole - dintre care aproape trei sferturi se refera la eliminarea de articole sau paragrafe.
Funar considera proiectul de lege drept "antiromanesc" si "antieuropean", avand in vedere ca "nicaieri in lume minoritatile nu au atatea drepturi". Din cele 136 de amendamente depuse de Funar la cele 78 de articole ale legii, 94 privesc eliminarea unor articole sau paragrafe. Inclusiv titlul legii este modificat, fiind "Lege privind autonomia culturala pe criterii etnice si privilegiile acordate unor minoritati nationale". La cele 136 de amendamente ale lui Funar se adauga alte 45 concepute de colega sa de partid Virginia Vedinas.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.