Nationala de tineret a Romaniei a obtinut ieri dupa amiaza, la Navodari, o victorie scontata cu Armenia, scor 2-0, la capatul unui meci care nu a rupt gura targului. Invinsi in ultimele minute ale intalnirii cu Olanda, de la Rotterdam, elevii lui Flo
Nationala de tineret a Romaniei a obtinut ieri dupa amiaza, la Navodari, o victorie scontata cu Armenia, scor 2-0, la capatul unui meci care nu a rupt gura targului. Invinsi in ultimele minute ale intalnirii cu Olanda, de la Rotterdam, elevii lui Florin Marin erau obligati sa castige ieri pentru a ramane in cursa calificarii, insa jocul prestat de ei nu a diferit mult fata de cel din Olanda. Sgur, jucand pe teren propriu in fata unui adversar modest, "tricolorii mici" au controlat partida, au atacat tot timpul, insa cele mai mari ocazii au venit in urma unor suturi de la distanta, pe care nesigurul portar Apoula le-a respins mereu in fata. Atata timp cat pe teren s-a aflat Marica, nici una dintre ezitarile portarului de origine nigeriana nu au fost speculate, fiindca atacantul lui Sahtar, ca si la Rotterdam, a fost doar cu numele pe teren, fiind probabil inca deranjat de retrogradarea la tineret dupa ce in toamna era titular in prima reprezentativa la Praga. Cei mai periculosi jucatori romani au fost Cocis si Nicolita, ultimul schimbat la pauza din cauza unei accidentari, iar Chiacu l-a suplinit foarte bine pe stelist. Dupa o prima repriza plictisitoare, Cocis a spart gheata imediat dupa pauza, insa armenii au avut doua actiuni periculoase din care puteau egala, ratate insa cu naivitate. Finalul a apartinut in intregime "tricolorilor mici", care au ratat alte cateva ocazii, iar Curelea, care intrase doar de doua minute in locul lui Marica, a adus linistea necesara. Florin Marin si echipa sa revin pe primul loc al grupei, chiar daca cehii au doua meciuri mai putin, iar olandezii unul, si asteapta meciul din toamna cu Cehia pentru a vedea daca pot spera la unul dintre primele doua locuri, care asigura prezenta la un turneu de calificare la CE din 2006. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.