Claudiu Niculescu si Florentin Petre sunt incerti pentru partida pe care Dinamo o va sustine sambata, la Pitesti, cu FC Arges, in ultima etapa a Diviziei A, informeaza site-ul oficial al clubului din Soseaua Stefan cel Mare. Niculescu are o leziune f
Claudiu Niculescu si Florentin Petre sunt incerti pentru partida pe care Dinamo o va sustine sambata, la Pitesti, cu FC Arges, in ultima etapa a Diviziei A, informeaza site-ul oficial al clubului din Soseaua Stefan cel Mare. Niculescu are o leziune fibrilara, iar Petre s-a ales cu o contuzie in urma evolutiei din partida Olanda - Romania, scor 2-0, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2006. Conform sursei citate, Ionut Badea, Adrian Iordache si Dorin Semeghin au inceput programul de recuperare, insa nu intra in calculele antrenorului Ioan Andone pentru partida de la Pitesti. Jucatorii si staff-ul tehnic vor pleca la Pitesti vineri dupa-amiaza, cu autocarul, urmand a fi cazati la Hotelul Muntenia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.