Vicepremierul George Copos a spus ca Guvernul ar trebui sa-si asume raspunderea pentru modificarea Codului muncii daca partile aflate in negocieri, reprezentantii angajatilor si cei ai angajatorilor, nu se inteleg. "Am avut curajul sa ne asumam raspu
Vicepremierul George Copos a spus ca Guvernul ar trebui sa-si asume raspunderea pentru modificarea Codului muncii daca partile aflate in negocieri, reprezentantii angajatilor si cei ai angajatorilor, nu se inteleg. "Am avut curajul sa ne asumam raspunderea si sa modificam Codul fiscal si am introdus cota unica de impozitare. Ar trebui sa procedam la fel si in cazul Codului muncii", a adaugat Copos. "Din moment ce s-au identificat prevederile care ar trebui modificate, negocierile nu ar trebui sa dureze atat de mult. Sunt sapte prevederi importante care au ridicat cele mai multe probleme, deci ar trebui sa ne asumam sa le modificam si sa nu mai taraganam", a precizat Copos. Acesta a aratat ca mediul de afaceri are nevoie urgenta de o flexibilitate mai mare a pietei muncii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.