Presedintele interimar al PD se poate considera ca si presedinte. Pentru ca avea sanse destul de mici, deputatul Cezar Preda, cel care dorea sa devina presedinte al PD cu o motiune social-democrata, dupa consultari cu diferiti lideri locali, a decis
Presedintele interimar al PD se poate considera ca si presedinte. Pentru ca avea sanse destul de mici, deputatul Cezar Preda, cel care dorea sa devina presedinte al PD cu o motiune social-democrata, dupa consultari cu diferiti lideri locali, a decis sa se retraga din cursa. Astfel la 25 iunie democratii vor vota doar o singura motiune, aceea fiind a lui Emil Boc - o motiune populara. Atat Cezar Preda cat si sustinatorul lui, Radu Berceanu, si-au motivat decizia prin faptul ca majoritatea filialelor opteaza pentru o reorientare populara. "Nu abandonam culoarul social. Popularii sunt si ei de centru", spune Berceanu, care considera ca in acest fel democratii vor avea "dialog" si pentru stanga si pentru dreapta.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.