Aflati cu "povara" guvernarii pe umeri, parlamentarii liberali trebuie sa faca si sacrificii. De exemplu, trebuie sa renunte la orice fel de deplasari externe programate pentru saptamana viitoare. Deputatul Eugen Nicolaescu, purtatorul de cuvant al P
Aflati cu "povara" guvernarii pe umeri, parlamentarii liberali trebuie sa faca si sacrificii. De exemplu, trebuie sa renunte la orice fel de deplasari externe programate pentru saptamana viitoare. Deputatul Eugen Nicolaescu, purtatorul de cuvant al PNL, a trasat sarcini dure. El a anuntat ieri ca, in momentul in care Guvernul isi va asuma raspunderea in fata Parlamentului, toti liberalii trebuie sa fie in sala. si cum asumarea raspunderii Cabinetului Tariceanu este programata pentru martea viitoare, orice alt program este exclus deoarece liberalii trebuie sa-si sustina Guvernul. Cei care vor lipsi vor suporta consecinte destul de dure, a lasat sa se inteleaga liberalul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.