Numarul firmelor infiintate in Romania in primele cinci luni ale acestui an a fost de 78.155, fata de numai 67.700 infiintate in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele Agentiei Nationale pentru Int
Numarul firmelor infiintate in Romania in primele cinci luni ale acestui an a fost de 78.155, fata de numai 67.700 infiintate in aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele Agentiei Nationale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, Eugen Ovidiu Chirovici. Acestea sunt rezultatele unui sondaj efectuat in mediul romanesc de afaceri pe parcursul ultimelor doua luni, pe un esantion de 350 de subiecti. Potrivit studiului, 65 la suta dintre persoanele intervievate considera ca in Romania mediul de afaceri este mai bun comparativ cu prima jumatate a anului trecut, in timp ce 32 la suta cred ca este la fel. 13 la suta considera ca mediul de afaceri se prezinta mai rau. Cercetarea releva faptul ca 82 la suta din subiecti apreciaza ca masura cea mai buna luata de actualul Guvern este introducerea cotei unice de impozitare, in timp ce 71 la suta sunt de parere ca facilitarea accesului de finantare este cea mai buna masura.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.