pentru sinistratiPrefectul de Timis, Ovidiu Draganescu, trebuie sa achite unui hotel din Buzias aproape 900 de milioane de lei, contravaloarea cazarii si mesei pentru 103 persoane sinistrate, dupa ce oferta a fost una umanitara, informeaza Rompres. P
pentru sinistratiPrefectul de Timis, Ovidiu Draganescu, trebuie sa achite unui hotel din Buzias aproape 900 de milioane de lei, contravaloarea cazarii si mesei pentru 103 persoane sinistrate, dupa ce oferta a fost una umanitara, informeaza Rompres. Prima masura luata de reprezentantul Guvernului in teritoriu a fost aceea de a-i muta, urgent, pe sinistrati, de la Buzias la Baza de tratament de la Baile Calacea. Cele aproape 900 de milioane de lei pe care responsabilii judeteni trebuie sa le achite hotelului din Buzias sunt totalul cazarii de 200.000 de lei si a mesei de 220.000 de lei pe zi pentru fiecare persoana care a stat, timp de o luna de zile, in statiune. Desi a dorit sa achite factura din donatiile adunate in contul Prefecturii, formalitatile contabile l-au incurcat pe prefect, asa ca totul se va achita din banii acordati de Guvernul Romaniei ca ajutoare pentru sinistrati. Mentionam ca hotelul din Buzias apartine statului si colaboreaza direct cu Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale. Prefectul Ovidiu Draganescu se teme ca s-ar putea trezi si cu alte note de plata de la diverse alte hoteluri si pensiuni prin care mai sunt cazati sinistratii. La Buzias au ramas doar cinci familii cu copii care dau examen de capacitate peste doua saptamani. (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.