Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza in perioada 13-17 iunie 2005, incepand cu orele 09.00, preselectia solicitantilor de locuri de munca in Spania. Actiunea se desfasoara la sediul Oficiului, Str. Valter Maracineanu, nr. 1-3, Sect. 1,
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza in perioada 13-17 iunie 2005, incepand cu orele 09.00, preselectia solicitantilor de locuri de munca in Spania. Actiunea se desfasoara la sediul Oficiului, Str. Valter Maracineanu, nr. 1-3, Sect. 1, Bucuresti. Sunt asteptati barbati cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani care au cunostinte in limba spaniola. Acestia trebuie sa fie calificati ca electricieni, sa poata munci la inaltime, cu experienta de minimum 5 ani imediat anterior anului 2005, dovedita pe cartea de munca in instalatii linii electrice de tensiune inalta si medie, aeriene si subterane. Se mai organizeaza preselectie pentru ospatari - barbati si femei cu varsta cuprinsa intre 19-40 ani care au cunostinte de limba spaniola (urmand a fi testate in aceasta privinta), calificare/diploma sau studii similare ca ospatar si care au o experienta de minimum un an imediat anterior anului 2005, dovedita prin cartea de munca in meseria de ospatar.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) primeste, astazi, documentele necesare obtinerii vizei de munca pentru persoanele care au fost selectate sa lucreze in Spania. Documentele pentru obtinerea vizei de munca sunt depuse de cele 150 de persoane care au fost selectate de angajatorii spanioli, in perioada 11-16 mai 2005. OMFM primeste documentele pentru obtinerea vizei de munca pe care le inainteaza Ambasadei Spaniei la Bucuresti, procedura de viza durand circa o saptamana, dupa care persoanele care au obtinut contract de munca pentru activitati sezoniere in agricultura se vor deplasa in provinciile spaniole unde au fost solicitati muncitori sezonieri. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.