Gigi Becali a primit ieri acceptul verbal al lui Gica Hagi de a prelua Steaua din aceasta vara. Aflat in concediu cu familia, "Regele" a acceptat in principiu un contract pe trei ani cu gruparea din Ghencea, urmand sa primeasca un salariu anual de 20
Gigi Becali a primit ieri acceptul verbal al lui Gica Hagi de a prelua Steaua din aceasta vara. Aflat in concediu cu familia, "Regele" a acceptat in principiu un contract pe trei ani cu gruparea din Ghencea, urmand sa primeasca un salariu anual de 200.000 de euro si avand cuvantul lui Becali ca Steaua va transfera in aceasta vara patru jucatori de valoare. Obiectivul lui Hagi la Steaua va fi stabilit in functie de rezultatele din ultima etapa a campionatului. Daca Steaua castiga campionatul, "Regele" se angajeaza sa duca echipa in grupele Ligii Campionilor, iar daca Steaua rateaza din nou titlul, un parcurs cat mai lung in Cupa UEFA si laurii la finalul editiei viitoare de Divizia A. Hagi a solicitat ca actualul antrenor al ros-albastrilor, Dumitru Dumitriu, care a preluat echipa acum doua saptamani, dupa demiterea lui Zenga, sa ramana in staff-ul tehnic al Stelei. Gica Hagi este liber de contract dupa ce si-a dat demisia de la Galatasaray, cu care a terminat campionatul pe locul al treilea si a castigat Cupa Turciei, ratand participarea in Liga Campionilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.