Actionarii Bancii Comerciale Romane vor analiza in sedinta Adunarii Generale Extraordinare din 30 iunie propunerea privind realizarea unei emisiuni de obligatiuni pe pietele externe de capital, potrivit convocatorului publicat de banca, citat de Medi
Actionarii Bancii Comerciale Romane vor analiza in sedinta Adunarii Generale Extraordinare din 30 iunie propunerea privind realizarea unei emisiuni de obligatiuni pe pietele externe de capital, potrivit convocatorului publicat de banca, citat de Mediafax. Dan Bunea, vicepresedintele BCR, a declarat, in urma cu o luna, ca BCR intentioneaza sa vanda euro-obligatiuni in suma de aproximativ 300 de milioane de euro, mentionand ca au fost primite deja oferte de intermediere din partea a 19 banci de investitii. La sfarsitul lunii martie, BCR a imprumutat 400 de milioane de dolari printr-un credit sindicalizat la care au participat 24 de banci. Dobanda obtinuta a fost de 0,725 puncte procentuale peste rata LIBOR la trei luni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.