Unul din obiectivele primordiale ale industriei siderurgice a Chinei este atingerea, inca din 2005 a unei productii anuale de 300 milioane de tone de otel, prin consolidarea celor cateva sute de uzine producatoare ale acestui sector. In primele pa
Unul din obiectivele primordiale ale industriei siderurgice a Chinei este atingerea, inca din 2005 a unei productii anuale de 300 milioane de tone de otel, prin consolidarea celor cateva sute de uzine producatoare ale acestui sector. In primele patru luni ale acestui an, productia de otel si produse din otel a fost de 112,03 milioane de tone. Un proiect oficial a fost adoptat de Consiliul de Stat al Chinei inca din luna aprilie si urmeaza sa fie facut public in cursul lunii viitoare, a anuntat grupul de presa Shanghai Securities News, citand oficiali din conducerea Chinei. Qi Xiangdong, adjunctul secretarului general al China Iron and Steel Association, a declarat agentiei Reuters ca proiectul deja elaborat prevede cifre de crestere a productiei de otel si produse din otel pana in 2020.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.