Federatia Romana de Baschet si-a desemnat ieri, in cadrul Adunarii Generale de alegeri, noua conducere. Presedinte a fost aleasa Carmen Branisteanu (foto), unic candidat, ea primind toate voturile participantilor. Batalia a fost stransa la vicepresed
Federatia Romana de Baschet si-a desemnat ieri, in cadrul Adunarii Generale de alegeri, noua conducere. Presedinte a fost aleasa Carmen Branisteanu (foto), unic candidat, ea primind toate voturile participantilor. Batalia a fost stransa la vicepresedinti, acolo unde Dan Berceanu a fost ales din primul tur, iar Mircea Vulc abia dupa al doilea scrutin. Si candidatii pentru Biroul Federal au avut ceva emotii, in final consemnandu-se o situatie ciudata, cu un organism de conducere format din trei fosti arbitri si in rest din antrenori. Celor 12 alesi, Costel Cernat, Marius Marinescu, Ion Olaru, Octavian Serban, Ioan Breza, Magdolna Jerebie, Mircea Cristescu, Zoltan Kosa, Ion Antonescu, Aurora Dragos si Ioan Valerian, li se vor alatura din oficiu actualul secretar general, Radu Draganescu, si antrenorul federal Nicolae Danetiu. Din pacate, alegand o asemenea formula, baschetul romanesc a dat cu piciorul eventualelor investitii, fiindca cei cativa oameni de afaceri care au candidat nu au primit voturi suficiente. De remarcat este faptul ca in fruntea baschetului romanesc s-a creat o adevarata enclava ardeleana, sase dintre noii conducatori ai FRB fiind din aceasta zona. Din pacate, printre cei lasati pe dinafara s-a numarat si fostul mare baschetbalist Dan Niculescu, cel care a primit doar 15 voturi. (MCZ)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.