Salariatii de la Coca-Cola HBC au ajuns la o intelegere cu administratia, stopand astfel orice actiune de protest, dupa ce au obtinut, printre altele, o majorare salariala de 17 la suta, fata de 18 la suta cat cerusera, a declarat Dragos Frumosu, lid
Salariatii de la Coca-Cola HBC au ajuns la o intelegere cu administratia, stopand astfel orice actiune de protest, dupa ce au obtinut, printre altele, o majorare salariala de 17 la suta, fata de 18 la suta cat cerusera, a declarat Dragos Frumosu, liderul sindicalistilor din industria alimentara.
De asemenea, salariatii au obtinut prime de sarbatori si bonusuri pentru fiecare copil, prime de vacanta in valoare de cinci milioane de lei sau o reducere cu 8,9 milioane de lei a pretului biletelor de odihna si tratament. De asemenea, administratia a promis salariatilor sporuri de week-end de 50 la suta din salariu. Aceste drepturi sunt negociate doar pentru salariatii executivi, nu si pentru cei din conducere, sustine liderul sindical.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.