Societatea Alro Slatina a informat Consiliul Concurentei in legatura cu intentia de a prelua Alum Tulcea, dupa obtinerea avizului autoritatii de concurenta si indeplinirea unor conditii agreate cu actualul proprietar, Pioche Consultants, urmand sa fi
Societatea Alro Slatina a informat Consiliul Concurentei in legatura cu intentia de a prelua Alum Tulcea, dupa obtinerea avizului autoritatii de concurenta si indeplinirea unor conditii agreate cu actualul proprietar, Pioche Consultants, urmand sa fie efectuata tranzactia, transmite Mediafax. Potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti, Alro si Pioche Consultants au incheiat, pe data de 1 iunie 2005, un acord de principiu privind transferarea pachetului reprezentand 68,86 la suta din actiunile Alum, in urma indeplinirii unor conditii agreate de cele doua parti implicate.
"In cazul emiterii de catre Consiliul Concurentei a unei decizii de neinterventie/autorizare a operatiunii de preluare a pachetului majoritar de actiuni Alum, precum si a indeplinirii altor conditii agreate de parti in acordul de principiu, Alro urmeaza sa isi exprime optiunea privind cumpararea actiunilor detinute de Pioche la Alum", se mai arata in raport. Tranzactia ar urma sa se desfasoare pe piata Rasdaq, prin intermediul unei societati de servicii de investitii financiare. Documentul remis BVB arata ca, ulterior, Alro intentioneaza sa lanseze o oferta publica obligatorie tuturor celorlalti actionari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.