Societatea de Investitii Financiare Muntenia incepe distribuirea dividendelor cuvenite anului 2004, incepand cu data de 6 iunie, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori. Valoarea dividendului pe actiune, de 450 lei, a fost stabilita
Societatea de Investitii Financiare Muntenia incepe distribuirea dividendelor cuvenite anului 2004, incepand cu data de 6 iunie, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei de Valori. Valoarea dividendului pe actiune, de 450 lei, a fost stabilita de Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor din data de 23 aprilie anul curent. Plata dividendelor cuvenite actionarilor persoane fizice se va face in perioada 6 iunie - 31 august 2005. Au dreptul sa-si ridice dividendele actionarii care au fost inregistrati la data de 16 mai 2005, stabilita ca data de referinta pentru plata dividendelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.