Vicepresedintele Blocului National Sindical, Matei Bratianu, a declarat ca in urma intalnirii dintre liderii sindicali din cadrul Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) si ministrul Ionut Popescu, Ministerul Finantelor a prezentat o oferta sub cea
Vicepresedintele Blocului National Sindical, Matei Bratianu, a declarat ca in urma intalnirii dintre liderii sindicali din cadrul Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) si ministrul Ionut Popescu, Ministerul Finantelor a prezentat o oferta sub cea a administratiei.
"In prezent angajatii CEC traiesc intr-un razboi al nervilor si intr-o continua intimidare. Administratia i-ar fi pus sa semneze ca nu sunt de acord cu continuarea protestelor. De frica, unii semneaza temandu-se sa nu se numere printre cei 1.500 care ar putea fi disponibilizati. Intre timp am hotarat si noi strangerea de semnaturi din randul salariatilor pentru declansarea grevei", a afirmat Bratianu.
Reprezentantii sindicatelor din CEC sustin ca in cazul in care salariile celor 9.000 de angajati nu vor fi majorate cu 25 la suta, mai mult decat dublu fata de oferta administratiei, salariatii CEC vor declansa greva generala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.