Catalina Ponor (foto), Floarea Leonida, Daniela Sofronie si antrenorul secund Lucian Sandu, au revenit la Deva de la Debrecen, unde au participat la Campionatele Europene de gimnastica artistica. Coordonatorul Octavian Belu s-a deplasat la Budapesta
Catalina Ponor (foto), Floarea Leonida, Daniela Sofronie si antrenorul secund Lucian Sandu, au revenit la Deva de la Debrecen, unde au participat la Campionatele Europene de gimnastica artistica. Coordonatorul Octavian Belu s-a deplasat la Budapesta pentru a participa la o intalnire a Federatiei Internationale de Gimnastica. La intoarcerea la Deva, proaspata campioana continentala la barna, Ponor, a declarat ca este multumita de faptul ca nu are rivala in concursul de la acest aparat.
"Sunt foarte bucuroasa de rezultatul obtinut la Campionatele Europene din Ungaria. Sunt multumita de medalia de aur de la barna si ma bucur ca domin in continuare acest aparat. In ceea ce priveste solul, acolo am gresit, am iesit de pe covor, deoarece am alergat prea mult la o diagonala acrobatica. Aterizarea am facut-o in afara covorului si am fost depunctata", a precizat singura tricolora medaliata la Debrecen. Tripla campioana olimpica a adaugat ca la Mondialele ce se vor desfasura la Melbourne nu va concura la toate aparatele. "La Deva vom sta o zi, apoi vom pleca la Bucuresti, sa ne alaturam celorlalte colege din lot. Apoi, vom efectua un cantonament la Constanta", a afirmat Catalina. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.