Valoarea contractelor adjudecate, in perioada 30 mai - 6 iunie, in ringul Bursei Romane de Marfuri insumeaza aproape 12 milioane de dolari, se arata intr-un comunicat al Bursei Romane de Marfuri. Principala contributie la valoarea tranzactiilor din r
Valoarea contractelor adjudecate, in perioada 30 mai - 6 iunie, in ringul Bursei Romane de Marfuri insumeaza aproape 12 milioane de dolari, se arata intr-un comunicat al Bursei Romane de Marfuri. Principala contributie la valoarea tranzactiilor din ringul bursier a avut-o CFR Marfa care, prin numai doua licitatii adjudecate, in valoare de circa 6,7 milioane de dolari, a achizitionat halate, cizme, pelerine si servicii de reparatii periodice la vagoane de marfa. Ponderea majora a detinut-o licitatia de reparatii, reprezentand aproximativ 99 la suta din valoarea totala.
In ceea ce priveste valoarea tranzactiilor efectuate, cel mai activ terminal a fost cel de la Prahova, care a obtinut o valoare de tranzactionare de 215.000 dolari. Terminalele BRM Constanta si BRM Iasi au inregistrat valori de tranzactionare situate intre 100.000 si 150.000 de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.