Selectionerul "portocalei mecanice" astepta un joc mai bun al echipei sale
Selectionerul olandez Marco van Basten nu a parut prea entuziasmat de aceasta victorie a echipei sale, fiind nemultumit de jocul elevilor sai. "Nu am facut un meci bun c
Selectionerul "portocalei mecanice" astepta un joc mai bun al echipei sale
Selectionerul olandez Marco van Basten nu a parut prea entuziasmat de aceasta victorie a echipei sale, fiind nemultumit de jocul elevilor sai. "Nu am facut un meci bun contra Romaniei. Nu am jucat fotbalul pe care il asteptam, insa ma multumeste rezultatul. In prima repriza am jucat mult sub asteptari, insa golul lui Robben ne-a ajutat foarte mult. Apoi, dupa pauza, a venit imediat golul lui Kuyt, iar pana la final ne-am revenit si am evoluat ceva mai bine", a spus Van Basten dupa meci. Fostul "Balon de Aur" i-a remarcat pe jucatorii tineri - Lucius, Van Persie, Robben - despre care a spus ca au tot viitorul in fata. De altfel, Van Basten a promovat 15 jucatori la Nationala, in aceste preliminarii (si Olanda este pe primul loc, cu sase victorii si un egal in sapte meciuri!), renuntand fara prea multe discutii la "garda veche" (din care fac parte, printre altii, Kluivert, Seedorf, Davids, Stam!). Contra Romaniei, Van Basten a folosit trei debutanti, Lucius, Opdam si Van Persie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.