Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca ministerul pe care-l conduce a pregatit un act normativ pentru sprijinul gospodariilor din zona de munte. Ministrul a precizat ca suma cu care va
Gheorghe Flutur, ministrul Agriculturii, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Bistrita, ca ministerul pe care-l conduce a pregatit un act normativ pentru sprijinul gospodariilor din zona de munte. Ministrul a precizat ca suma cu care va contribui ministerul la acest tip de subventie este de 300 de miliarde de lei si va putea fi folosita de tarani la procurarea de motocositoare si greble pentru fanetele din zona de munte, iar pentru cei care au vite, la procurarea de mulgatori si tancuri de racire. "Interesul nostru este sa incurajam crescatorii de animale si imbunatatirea calitatii laptelui din zona de munte." , a afirmat Flutur. Ministrul a precizat ca beneficiari vor fi taranii din 28 de judete.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.