Nationala de tineret a Romaniei a pierdut in fata Olandei si isi vede amenintata serios prima pozitie a clasamentului. Istoria meciului s-a scris in ultimele minute ale partidei cand olandezii nu au mai returnat o minge trimisa in out de romani pentr
Nationala de tineret a Romaniei a pierdut in fata Olandei si isi vede amenintata serios prima pozitie a clasamentului. Istoria meciului s-a scris in ultimele minute ale partidei cand olandezii nu au mai returnat o minge trimisa in out de romani pentru a permite interventia medicilor. Batavii au marcat imediat, iar in prelungiri au mai inscris o data intr-o partida ce l-a scos din sarite pana si pe Mitica Dragomir. Seful LPF si-a manifestat nemultumirea vis-a-vis de jocul tricolorilor mici, incapabili de a-si crea o ocazie pe durata a 90 de minute. Dupa partida, Florin Marin (foto), antrenorul tineretului, care s-a agitat permanent in timpul meciului, starnind hohote de ras spectatorilor, a fost iritat de lipsa de fair-play a olandezilor, desi a recunoscut si greseala elevilor sai. "Nu am venit aici sa jucam la 0-0. La faza primului gol nu a fost vorba numai de lipsa de fair-play a olandezilor ci si de eroarea jucatorilor mei", a declarat Flocea. Acesta a motivat apoi infrangerea tricolorilor pe seama numeroaselor absente din lot. "Tamas a fost convocat la prima echipa, Prepelita, Marginean, M. Constantin sunt suspendati, iar Keseru si Ciupe sunt accidentati", a spus Marin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.