La finalul intalnirii, Piturca a aparut nu prea marcat de infrangere in fata ziaristilor. S-a declarat multumit de joc, a facut chiar si nominalizari si a admis ca trebuie sa ne gandim deja la urmatoarele preliminarii. "Astazi am facut un joc bun in
La finalul intalnirii, Piturca a aparut nu prea marcat de infrangere in fata ziaristilor. S-a declarat multumit de joc, a facut chiar si nominalizari si a admis ca trebuie sa ne gandim deja la urmatoarele preliminarii. "Astazi am facut un joc bun in multe momente, insa in fotbal, pentru a castiga trebuie sa si marchezi goluri, iar noi nici de data asta n-am reusit. Sansele de calificare s-au epuizat in proportie de 99%. Am mai spus ca, in momentul in care nu vom mai avea sanse voi incerca sa aduc la echipa nationala tineri de perspectiva, insa trebuie ca ei sa si existe. Avem un grup de astfel de jucatori, dar trebuie sa ma convinga ca merita sa fie promovati in prima reprezentativa. Doi dintre ei sunt Tamas si Mitea si, cu siguranta, in urmatoarele meciuri li se vor alatura si altii", a spus selectionerul. Totusi, in meciul de miercuri, de la Constanta, cu Armenia, este exclus sa vedem ceva nou in prima reprezentativa, fiindca "Piti" nu intentioneaza sa faca schimbari in lotul actual. "Nu este timp pentru asa ceva", a explicat selectionerul. Piturca a trecut si la remarci individuale ale catorva jucatori de la care se astepta mai mult in meciul cu Olanda. "Mitea a fost aproape inexistent, Pancu a avut un rol defensiv mai accentuat. In ceea ce-l priveste pe Mutu, s-a vazut perioada lunga de pauza, dar eu cred ca in ciuda acestui fapt nu a facut un meci rau. Daca marca la prima ocazie pe care a avut-o si era 1-0 pentru noi in loc sa fie 1-0 pentru ei, alta era soarta acestui joc", a afirmat Piturca. El a discutat si despre gafa lui Contra de la prima reusita a olandezilor. "Si marii jucatori gresesc, astazi din pacate a gresit si Contra, dar nu trebuie sa-l punem la colt. Asa e fotbalul, se intampla, a gresit si va mai gresi", l-a aparat selectionerul pe "Gurita". In drum spre autocar, Piturca a mai apreciat jocul bun al lui Tamas, pe care l-a laudat pentru curaj si personalitate.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.