La finalul intalnirii, majoritatea "tricolorilor" a iesit cu capetele plecate de la vestiare, stari aparte traind Lobont, care se distra de minune cu reporterii televiziunii olandeze, si Chivu, care a profitat de un moment de neatentie al presei roma
La finalul intalnirii, majoritatea "tricolorilor" a iesit cu capetele plecate de la vestiare, stari aparte traind Lobont, care se distra de minune cu reporterii televiziunii olandeze, si Chivu, care a profitat de un moment de neatentie al presei romane si s-a strecurat in autocar. Primul a iesit din vestiar Dorinel Munteanu. "Este o noua ratare. Am vrut, dar n-am putut, fiindca ne-au lipsit multe. In loc sa fie 1-0 pentru noi a fost 1-0 pentru ei", a spus veteranul Stelei, precizand ca se gandeste la retragere. Ulterior, la al doilea tir al jurnalistilor, a fost deranjat de intrebarea cu privire la momentul abandonarii carierei "tricolore". Pancu a vazut partea plina a paharului. "Este un pas mare inainte ca joc, a fost mult mai bine decaat in Giulesti (n.r. in luna martie, tot 0-2 cu Olanda). Poate cu putin noroc, cu putina inspiratie reuseam mai mult. Am fost dezavantajati si de arbitraj, pentru ca la Mutu a fost penalty clar, iar ei au marcat golul al doilea dupa un fault in atac clar. Acum trebuie sa o luam de la capat, sa construim cu rabdare", a spus jucatorul lui Besiktas, care parea cel mai afectat de esec. Florentin Petre a pus infrangerea pe seama nesansei. "Am facut un joc bun astazi, pacat ca n-am reusit sa dam gol, iar ei ne-au prins pe contraatac. Astazi n-am avut noroc, chiar daca am vrut, am alergat mult, poate ne-a lipsit putin clarviziunea. Nu stiu daca suntem o generatie ratata, vom vedea daca cei care vin din urma vor putea face mai mult", a spus capitanul lui Dinamo. Ultimul a parasit vestiarul Adrian Mutu, care si-a exprimat regretul pentru o noua calificare ratata. "Ne pare rau. Nu cred ca i se poate imputa numai lui Contra primul gol al Olandei, a fost o greseala colectiva. Poate daca eu trageam la poarta in acea faza era altceva, dar am fost si faultat. Deocamdata suntem prea mici sa batem o echipa ca Olanda. Asta este, trebuie sa strangem randurile si sa o luam de la capat", a comentat atacantul lui Juventus.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.