Dupa finalul meciului de la Rotterdam, unii dintre "tricolori" au intarziat mai mult la vestiare, inainte de a ajunge la zona mixta pentru declaratiile de presa. Unul dintre acestia, chiar ultimul iesit de la vestiare, a fost Adrian Mutu. "Briliantul
Dupa finalul meciului de la Rotterdam, unii dintre "tricolori" au intarziat mai mult la vestiare, inainte de a ajunge la zona mixta pentru declaratiile de presa. Unul dintre acestia, chiar ultimul iesit de la vestiare, a fost Adrian Mutu. "Briliantul" a fost inconjurat imediat de ziaristi si a vorbit aproape 10 minute. La un moment dat, autocarul Romaniei a primit ordin de plecare de la politie, moment in care unul dintre politisti a venit la Mutu si l-a bruscat, cerandu-i sa urce imediat in autocar. Mutu nu a replicat, a mai spus cateva cuvinte si a urcat apoi alaturi de delegatia "tricolora".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.