Intr-o plenara desfasurata cu usile inchise, Corneliu Vadim Tudor a redevenit presedintele Partidului Romania Mare, care nu a rezistat ca partid popular decat doua luni. Cei aproximativ 800 de delegati veniti la Plenara Extraordinara a Consiliului Na
Intr-o plenara desfasurata cu usile inchise, Corneliu Vadim Tudor a redevenit presedintele Partidului Romania Mare, care nu a rezistat ca partid popular decat doua luni. Cei aproximativ 800 de delegati veniti la Plenara Extraordinara a Consiliului National au fost de acord cu revenirea la numele traditional, reintoarcerea lui C.V. Tudor in fruntea partidului si excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu. Pentru ca functia de prim-vicepre-sedinte a ramas vacanta prin excluderea acestuia, acum se cauta un inlocuitor. Preferat pentru aceasta functie se pare ca ar fi senatorul Dorel Onaca.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.