Dezamagit de prestatia catastrofala, Cosmin Contra a fost unul dintre jucatorii cei mai afectati dupa fluierul final al partidei. "Gurita" i-a pasat lui Robben la primul gol al olandezilor si l-a scapat din marcaj pe Kuyt la cea de-a doua reusita a b
Dezamagit de prestatia catastrofala, Cosmin Contra a fost unul dintre jucatorii cei mai afectati dupa fluierul final al partidei. "Gurita" i-a pasat lui Robben la primul gol al olandezilor si l-a scapat din marcaj pe Kuyt la cea de-a doua reusita a batavilor, punctele cele mai joase atinse de banatean pe durata unei partide mizerabile. Contra si-a cerut scuze pentru greselile comise, desi atat selectionerul cat si capitanul Cristi Chivu i-au luat apararea. "Imi asum greseala de la primul gol, imi cer scuze fata de intreaga echipa pentru eroarea comisa. Acolo s-a rupt filmul. Daca am fi marcat prin Mutu am fi castigat meciul. Prin prisma rezultatelor suntem o generatie ratata. Am incercat multe, dar am reusit putine. Dar nu vedeti ca nu vine nimeni din urma, iar in campionatul intern toata lumea vorbeste de bani negri, blaturi, dar nimeni nu vine cu nici o dovada", a spus "Gurita."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.