Cei aproape 150 de angajati de la fostul combinat de utilaj greu din Iasi, care au intrerupt, vineri, lucrul, nemultumiti ca nu si-au primit salariile de trei luni, au incheiat protestele. Dupa aproape cinci ore, timp in care au stat in fata fabricii
Cei aproape 150 de angajati de la fostul combinat de utilaj greu din Iasi, care au intrerupt, vineri, lucrul, nemultumiti ca nu si-au primit salariile de trei luni, au incheiat protestele. Dupa aproape cinci ore, timp in care au stat in fata fabricii, muncitorii societatii iesene au fost convinsi sa renunte la protest. "Am discutat cu reprezentantii de la Bucuresti ai firmei care are pachetul majoritar de actiuni la noi si s-au gasit solutii pentru plata salariilor pe lunile anterioare, poate chiar incepand de astazi. Vom discuta o strategie de esalonare a platilor restante si vom vedea cum vor decurge lucrurile", a declarat Dumitru Mihailuc, liderul de sindicat al societatii. Directorul societatii, Dan Buceag, a spus ca cel tarziu luni angajatii isi vor primi pe carduri lichidarea pentru luna aprilie, urmand ca in fiecare saptamana sa fie platite restantele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.