Reprezentanta din Romania a companiei Brother International Austria estimeaza vanzari de peste sapte milioane de euro in 2005, cu 80% mai mult fata de rezultatele aferente anului precedent, a declarat Norbert Aumüller, director executiv Brother Aust
Reprezentanta din Romania a companiei Brother International Austria estimeaza vanzari de peste sapte milioane de euro in 2005, cu 80% mai mult fata de rezultatele aferente anului precedent, a declarat Norbert Aumüller, director executiv Brother Austria si sef al diviziei pentru Europa de Est.
El a explicat ca previziunea se bazeaza pe cresterea vanzarilor pe segmentul IMM, urmare a sprijinului financiar de 900 miliarde de lei oferit de Guvernul roman acestor societati in vederea integrarii Romaniei in Uniunea Europeana in anul 2007.
"In plus, am lansat noi modele de imprimante, copiatoare si alte echipamente periferice din domeniul biroticii. De asemenea, propunem un buget de publicitate de un milion de euro pentru 2005 si 2006, destinat dezvoltarii afacerilor derulate in Romania, care ne va ajuta sa promovam mai bine produsele noastre", a afirmat Aumuller. Potrivit declaratiei Valentinei Moisescu, director in cadrul Brother Romania, in prezent, compania negociaza contracte de distributie cu Flamingo Computers, Altex si Depozitul de Calculatoare, in vederea unei mai bune acoperiri a pietei interne.
Compania Brother a fost infiintata in anul 1908 in Japonia, sub numele Yasui Sewing Machine. In 2004, Brother International a inregistrat o cifra de afaceri de 4,1 miliarde dolari. Compania are 38 de birouri de vanzari, din care 18 in Europa, 18 unitati de productie si aproape 20.000 de salariati, la nivel mondial. Compania produce si comercializeaza imprimante, copiatoare, masini de cusut, faxuri, sisteme de etichetare si consumabile.
In estul Europei, Brother a deschis reprezentante in Cehia, Polonia, Ungaria, Bulgaria si Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.