Antrenorul lotului masculin de tenis de masa al Romaniei, Gheorghe Bogza, a declarat ieri ca sportivii au amanat semnarea contractelor cu FRTM deoarece nu sunt de acord sa cedeze federatiei 10% din castigurile de la competitiile internationale, infor
Antrenorul lotului masculin de tenis de masa al Romaniei, Gheorghe Bogza, a declarat ieri ca sportivii au amanat semnarea contractelor cu FRTM deoarece nu sunt de acord sa cedeze federatiei 10% din castigurile de la competitiile internationale, informeaza Mediafax. "Sportivii nu vor sa cedeze o parte din castiguri federatiei. Sunt sportivii mei si tin la ei, dar nu e posibil ca FRTM sa-ti dea 2000 de dolari sa participi la un concurs si tu sa castigi acolo un premiu in bani si sa nu contribui cu nimic la bugetul FRTM. Sper ca ei sa inteleaga si sa se razgandeasca", a punctat Bogza, adaugand ca o alta clauza care a provocat nemultumire se refera la obligativitatea prezentarii la toate convocarile Nationalei, absentele urmand sa fie sanctionate. "Daca nu ai certitudinea ca poti conta pe un om, cum sa faci un program in care sa-l incluzi? Nimeni nu le contesta valoarea si rezultatele obtinute, dar acest lucru nu inseamna ca ei nu trebuie sa se supuna unor reguli", a concluzionat Bogza. Reamintim ca FRTM a anuntat, saptamana trecuta ca tricolorii nu vor mai fi inscrisi la competitii pana cand nu vor semna conventiile individuale cu federatia, prevazute prin Statut. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.