Prezentator, alaturi de Oana Fingu, al stirilor de week-end de la National TV, Radu Herjeu isi lanseaza, astazi, de la ora 16.00, la Sala George Constantin a Teatrului Nottara, un nou volum de dramaturgie, intitulat "Pastratorul". Aceasta piesa de t
Prezentator, alaturi de Oana Fingu, al stirilor de week-end de la National TV, Radu Herjeu isi lanseaza, astazi, de la ora 16.00, la Sala George Constantin a Teatrului Nottara, un nou volum de dramaturgie, intitulat "Pastratorul". Aceasta piesa de teatru care da numele volumului a fost premiata de Ministerul Culturii in cadrul concursului "Camil Petrescu". Radu Herjeu nu este la "prima abatere" in domeniul literaturii, "Pastratorul" fiind al doilea volum de dramaturgie si a saptea carte lansata in librarii, fapt care vorbeste de la sine despre inclinatiile literare ale vedetei de la National TV. Lansarea are loc in deschiderea finalei Festivalului National de Arte - sectiunea Teatru.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.