Mircea Lucescu a declarat la emisiunea "Nasul" de la B1TV ca Daniel Pancu, jucatorul lui Besiktas, a gresit refuzand sa il insoteasca la Sahtar Donetk si l-a caracterizat pe international ca fiind "un baiat foarte bun, dar care nu rezista la bautura"
Mircea Lucescu a declarat la emisiunea "Nasul" de la B1TV ca Daniel Pancu, jucatorul lui Besiktas, a gresit refuzand sa il insoteasca la Sahtar Donetk si l-a caracterizat pe international ca fiind "un baiat foarte bun, dar care nu rezista la bautura".
"Pancu a facut cea mai mare greseala ca nu a venit anul trecut cu mine. Cand m-am hotarat sa plec la Sahtar, presedintele clubului, Rinat Ahmetov, mi-a spus sa il aduc si pe Pancu cu mine, pentru ca il tinea minte de la meciul acela cu Ucraina, cand a marcat doua goluri", a spus Lucescu. Tehnicianul a precizat ca a cerut conducerii lui Besiktas sa il transfere pe Pancu pentru acelasi pret ca atunci cand l-a achizitionat pe fotbalistul roman de la Rapid. "Celor de la Besiktas le-am spus ca nu le cer nici un fel de compensatie. "Mai am doi ani de contract, in aceste conditii dati-mi-l pe Pancu la acelasi pret pe care l-ati dat Rapidului". Mi-au dat o hartie ca pana in data de 18 sa obtina acordul lui Pancu, pentru ca apoi Besiktas urma sa inceapa pregatirea. M-am dus la Sahtar, i-am spus presedintelui, am incercat sa dau de el, l-am si gasit pe la Copos", a mentionat Lucescu. "Il Luce" a afirmat ca a discutat, apoi, cu patronul Rapidului, caruia i-a spus sa il convinga pe Pancu sa se transfere la Sahtar. " I-am spus sa-i zica sa vina cu mine, pentru ca ii stiu defectele. Este un baiat foarte bun, dar daca nu rezista la bautura... Si mie mi-a venit de cateva ori foarte tarziu. Mi-aduc aminte ca dupa un meci la Chelsea a disparut cu Mutu noaptea si a venit la avion. Eu, de fata cu toti ziaristii, am spus ca l-am pedepsit sa ramana la Londra, si sa-si plateasca singur biletul. Nu aveam alta explicatie. Ca daca le dadeam cum era, va dati seama ce era in presa", a declarat Lucescu care a precizat ca s-a intamplat de mai multe ori ca Pancu sa intarzie cate o zi. Antrenorul a mentionat ca Ioan Becali a avut o influenta nefasta in ceea ce priveste decizia lui Pancu de a nu ajunge la Sahtar. "Becali i-a spus sa nu vina, pentru ca m-am dus la Sahtar fara el, i-a spus ca il transfera la Chelsea sau la Valencia. De atunci, Pancu nu a mai vrut, pentru ca i se promisese Chelsea sau Valencia si el a spus: "Pai ce, ma duc sa joc cu Florea?"", a incheiat Lucescu.
Corespondenta de la Rotterdam de la trimisii nostri speciali Marius Gherghe si Bogdan Gheorghe


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.