Sambata si duminica, "Sala Lucian Grigorescu" va gazdui una dintre etapele Cupei Mondiale rezervata floretistelor, competitie la care s-au inscris 40 de scrimere din zece tari. Presedintele FRS, Ana Pascu, a precizat ieri, intr-o conferinta de presa
Sambata si duminica, "Sala Lucian Grigorescu" va gazdui una dintre etapele Cupei Mondiale rezervata floretistelor, competitie la care s-au inscris 40 de scrimere din zece tari. Presedintele FRS, Ana Pascu, a precizat ieri, intr-o conferinta de presa ca duminica, la ora 16,30, va avea loc ceremonia de retragere din activitatea sportiva a Laurei Badea-Carlescu, Rekai Lazar-Szabo, Claudiei Grigorescu-Vanta si Roxanei Dumitrescu, nume de care se leaga una dintre cele mai prestigioase perioade din istoria acestei arme. Printre participante consemnam prezenta sportivelor din Polonia, avand ca lider pe Sylwia Gruchala, vicecampioana olimpica la Atena, Rusia, Ungaria, Franta, Australia, Israel, Marea Britanie, Georgia, Egipt si, bineinteles, Romania. In prima zi, intrecerile vor debuta la ora 14, pentru ca, duminica, finala sa fie programata la ora 15. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.