Nationala de tineret a Romaniei va intalni in aceasta seara de la ora 20.30, pe stadionul "Woudestein" din Rotterdam, reprezentativa similara a Olandei. In partida tur, disputata pe 25 martie la Urziceni, elevii antrenorului Florin Marin au reusit sa
Nationala de tineret a Romaniei va intalni in aceasta seara de la ora 20.30, pe stadionul "Woudestein" din Rotterdam, reprezentativa similara a Olandei. In partida tur, disputata pe 25 martie la Urziceni, elevii antrenorului Florin Marin au reusit sa invinga cu scorul de 2-0, intr-una din cele mai bune partide facute de tricolorii "mici". Romania incepe partida cu batavii de pe primul loc al clasamentului insa evolutiile "tineretului" in deplasare au lasat de dorit, astfel ca partida din Olanda este privita cu maxima seriozitate de catre staff-ul federal si nu numai. Florin Marin a precizat ca nu a putut conta pentru aceasta actiune pe Raul Ciupe (Sportul Studentesc), Claudiu Keseru (FC Nantes), Ciprian Vasilache, toti accidentati si pe Marius Constantin (Rapid Bucuresti), suspendat pentru trei etape. Chiar daca au fost convocati, Radu Marginean si Andrei Prepelita sunt suspendati pentru meciul cu Olanda insa "tineretul" este intarit de prezenta lui Ciprian Marica, atacantul lui Sahtar urmand a fi probabil titular in partida din aceasta seara. La antrenamentul desfasurat miercuri pe terenul divizionarei C, Faur Bucuresti, Florin Marin si-a certat in nenumarate randuri elevii, nemultumit de calitatea executiilor si nepasarea unor jucatori. Foarte probabil, dupa indicatiile date si importanta meciului in economia calificarii, "Flocea" va miza totul pe cartea contraatacului, o remiza fiind mai mult decat convenabila pentru Romania. In alta ordine de idei, din lotul olandezilor, nu face parte Robin van Persie, noua vedeta a lui Arsenal fiind convocat la prima reprezentativa. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.