"Am decis inca de miercuri ca prioritara acum este nationala. In privinta viitorului meu ca antrenor de club, pot sa spun doar atat: raman momentan la Silcotub Zalau. Motivul tine de familia mea, care are dreptate spunand ca pana acum am lipsit cinci
"Am decis inca de miercuri ca prioritara acum este nationala. In privinta viitorului meu ca antrenor de club, pot sa spun doar atat: raman momentan la Silcotub Zalau. Motivul tine de familia mea, care are dreptate spunand ca pana acum am lipsit cinci luni pe an de acasa, desi antrenam in Zalau, iar daca voi pleca la o alta echipa, voi lipsi dublu. Trebuie sa ma gandesc si la familia mea", a declarat pentru Mediafax antrenorul Gheorghe Tadici, care s-a aflat de cateva saptamani in tratative cu oficialii Oltchim pentru a prelua echipa din Rm. Valcea. "Il respect mult pe Constantin Roibu. Mi-ar fi placut enorm sa lucram impreuna, mai ales ca la Oltchim se lucreaza intr-un regim performant, unde antrenorul face doar treaba antrenorului, nu pe toate, si nu are grija zilei de maine. Dar asa a fost sa fie!", a spus tehnicianul campioanei Romaniei, care va intra de astazi in cantonament cu reprezentativa tricolora in vederea meciului de baraj pentru calificarea la Mondialele din Rusia. Referindu-se la dubla pe care Romania o va sustine in compania Cehiei, pe 12 si 18 iunie, Tadici a mai spus: "Singura modificare in privinta lotului este convocarea extremei Mihaela Jerebie, in locul lui Avadanii, care are probleme de sanatate. E posibil ca si interul Carmen Cartas sa fie inlocuit, dupa ce a anuntat ca a suferit o entorsa. Diagnosticul insa trebuie confirmat vineri la INMS". Dar iata si componenta lotului largit pentru meciurile cu Cehia: Luminita Dinu, Paula Radulescu, Tereza Tamas, Talida Tolnai, Valentina Elisei, Ramona Farcau, Elena Avadanii, Adriana Nichita, Oana Chirila Soit, Ana Maria Lazer, Ionela Galca, Oana Manea, Simona Sarbu Vintila, Simona Gogarla, Steluta Luca, Mihaela Urcan, Carmen Amariei Lungu, Roxana Gatzel, Aurelia Bradeanu, Carmen Cartas, Alina Petrache, Daniela Crap, Ancuta Deac si Ramona Vaduva. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.