Accidentarea lui Mirel Radoi si lipsa lui din avionul delegatiei Romaniei pentru partida contra Olandei, ridica mai multe semne de intrebare dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, a lasat sa se inteleaga ieri ca fundasul stelist ar putea fi transferat
Accidentarea lui Mirel Radoi si lipsa lui din avionul delegatiei Romaniei pentru partida contra Olandei, ridica mai multe semne de intrebare dupa ce patronul Stelei, Gigi Becali, a lasat sa se inteleaga ieri ca fundasul stelist ar putea fi transferat in urmatoarele zile. In aceste conditii, ramanerea capitanului stelist in tara devine explicabila prin dorinta conducerii din Ghencea de a-si proteja cel mai valoros jucator in vederea unui transfer din strainatate. Cum recidivarea accidentarii de la genunchi nu parea foarte serioasa in contextul in care Radoi a evoluat miercuri o repriza intreaga contra lui Dinamo II, singura explicatie pentru absenta capitanului stelist din lotul tricolor o constituie un transfer in strainatate. Radoi este considerat unul din cei mai valorosi jucatori din campionatul intern, de serviciile sale interesandu-se in trecut Palermo si Arsenal Londra. Gigi Becali declarase in trecut ca a refuzat o oferta de patru milioane de dolari pentru capitanul Stelei. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.