Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a declarat miercuri ca daca selectionerul Victor Piturca nu a convocat jucatori de la Rapid pentru meciurile cu Olanda si Armenia, "inseamna ca asa este strategia", dar are incredere ca in viitor vor fi convocati
Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, a declarat miercuri ca daca selectionerul Victor Piturca nu a convocat jucatori de la Rapid pentru meciurile cu Olanda si Armenia, "inseamna ca asa este strategia", dar are incredere ca in viitor vor fi convocati mai multi rapidisti la prima reprezentativa. "Acolo este Victor Piturca cel care face convocarile. Din ce am inteles, ar fi fost Coman convocat, dar am preferat sa-l tinem acasa, pentru ca trebuie sa plece la Bologna, la un control, iar Piturca a inteles. Mai era si Nico (n.r.-Daniel Niculae) dar el nu este apt suta la suta, iar la un meci de o asemenea importanta precum cel cu Olanda este nevoie de jucatori valizi. Ar mai fi fost si Maldarasanu care, dupa parerea mea, ar fi meritat sa fie convocat", a declarat tehnicianul rapidist, care nu crede ca Piturca nu a chemat mai multi jucatori rapidisti la lot din cauza polemicii cu patronul Rapidului, George Copos, de dupa meciul tur cu Olanda. Lucescu a mentionat ca in fotbalul romanesc se nasc prea multe polemici. "Noi vrem sa ne batem cu Olanda si Cehia, dar mai intai sa vedem ce avem in tara, sa vedem de ce suntem in stare, pentru ca aici ne tinem de polemici, de discutii, in loc sa ne vedem de treaba", a subliniat Lucescu. In alta ordine de idei, antrenorul Rapidului spera ca portarul Danut Coman sa poata evolua in meciul cu Sportul Studentesc, programat pe 11 iunie, in etapa a 30-a, ultima a Diviziei A, dar ca acest lucru depinde de rezultatele examenelor la care va fi supus la clinica de la Bologna. Intrebat daca George Copos are motive sa fie nemultumit de evolutia echipei pe parcursul editiei 2004/2005 a Diviziei A, Razvan Lucescu a raspuns: "Nu are de ce sa fie nemultumit de echipa. A fost o conjunctura si eu cred ca intelege. Au fost si polemici, nu vreau sa mai deschidem altele. Macar acum, pe final de campionat, sa fie liniste". Altfel, antrenorul rapidist a apreciat ca eventuala venire a lui Gheorghe Hagi la conducerea tehnica a unei echipe din Divizia A ar fi benefica pentru fotbalul romanesc. "El are experienta, se bucura de popularitate si ar fi un om foarte important pentru fotbalul romanesc. Pentru mine, Hagi va fi un alt adversar. Hagi nu inseamna fotbalul romanesc, mai sunt si jucatori, si antrenori, si conducatori de cluburi, nu este numai el", a incheiat Lucescu. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.